Seznam recenzí

<< < 1 2 3 4 5 > >>

Pleťová maska ze zeleného jílu ARGILTUBO

Pleťová maska ze zeleného jílu ARGILTUBO

Publikováno: 19.dubna 17:01

Autorka: Verůn

Pomáhá při většině kožních onemocnění a ekzémech. Zklidňuje celou pleť, krásně ji vyhladí, snaží se bojovat a zesvětlovat jizvičky. Navíc pleť dezinfikuje a napomáhá při hojení drobných ranek. Hlavní složkou masky je zelený jíl!

Ajurvédský zázrak jménem Tarika!

Ajurvédský zázrak jménem Tarika!

Publikováno: 13.ledna 13:13

Autorka: Verůn

Je složená z nejkvalitnějších ajurvédských bylinek, které jsou důkladně rozemleté na prášek. Tarika čistí pleť do hloubky, eliminuje výskyt hlubokých jizev po akné a bojuje s černými tečkami!

Rostlinné oleje na problematickou pleť

Rostlinné oleje na problematickou pleť

Publikováno: 26.12.2017 10:43

Autorka: Verůn

Jaké oleje jsou vhodné pro problematickou pleť? A které jsem již vyzkoušela já sama? Jaké mají vlastnosti a vůni? Vše se dočtete v této olejové recenzi!

Čištění pleti mýdly

Čištění pleti mýdly

Publikováno: 3.12.2017 22:18

Autorka: Verůn

Neemové mýdlo Ecce Vita, černé africké mýdlo Dudu-Osun nebo čistící pleťové mýdlo Mádara? Které nejvíce vyhovovalo mé problematické pleti?

Fotokniha od Saal Digital

Fotokniha od Saal Digital

Publikováno: 18.10.2017 17:38

Autorka: Káčes

Fotky jsou to nejmilejší, co si z cest odnáším. Pro letošní cestu za svým snem se rozhodla zvolit si fotoknihu od Saal Digital. A jak to dopadlo? Byla to beznaděj, i radost. Hlavně radost.

Kokosová péče o vlasy!

Kokosová péče o vlasy!

Publikováno: 16.10.2017 12:02

Autorka: Verůn

A tak jsem svým vláskům dopřála spoustu kokosu! Úplnou kokosovou kůru, kokosovou pohodu. A možná u ní i na chvíli zůstanu. Urtekram a Desert Essence stojí určitě za vyzkoušení!

LIRENE - Magic make-up CC cream

LIRENE - Magic make-up CC cream

Publikováno: 12.6.2017 21:48

Autorka: Káčes

Kouzelný CC krém, aneb bezchybný make-up. Dokonalý zázrak v elegantním balení!

Micelární voda GARNIER

Micelární voda GARNIER

Publikováno: 18.4.2017 20:45

Autorka: Verůn

Růžová micelární voda GARNIER byla po několikaměsíčním používání příjemným překvapením pro mě i mou pleť. Jaké látky jsou v ní obsaženy a jak ji celkově hodnotím? Zklamalo mě u ní vůbec něco?

Noční přírodní krém na tvář a oční okolí NATAURA

Noční přírodní krém na tvář a oční okolí NATAURA

Publikováno: 18.3.2017 11:02

Autorka: Káčes

Dostala jsem možnost vyzkoušet úžasný noční krém z nové kosmetické přírodní řady NATAURA, který obsahuje až 96% přírodních složek!

Konturovací paletka od Makeup Revolution London

Konturovací paletka od Makeup Revolution London

Publikováno: 2.10.2016 17:28

Autorka: Klárka

Recenze je myslím určená pro všechny fanynky dekorativní kosmetiky, ale i pro ty, které tomu moc nedají a mají rády multifunkční věci!

<< < 1 2 3 4 5 > >>

Facebook

Instagram

Nejčtenější

01 DIY - Sklenička plná lásky aneb "Miluji Tě protože..."
02 Šup s vlásky do drdolu!
03 Antibakteriální čistící pěna SEBAMED
04 Pět jednoduchých účesů na ples
05 Half up half down hairstyles

Chatbox

26.7.2016 10:39:14

Verůn:

Péťo, já jsem trošku mimo tyto věci jako jsou depilační krémy, voskové pásky a tak, ale třeba se Ti ozve jiná adminka .

22.7.2016 12:29:53

Péťa:

Ahoj, měla bych dotaz ohledně holení. Doporučíte mi nějaké produkty, např. depilační krémy od Veet nebo nějaké voskové pásky? Jednou je měla moje sestra, ale vůbec nefungovaly prý. (Balea). Bylo by fajn takové téma, díky)

28.2.2016 12:31:06

janika:

super

28.10.2015 10:36:29

Verůn:

Ahoj Lali, napiš mi když tak do zpráv sem nebo na stránku . Také jsem tam prodávala maturitní šaty .

11.10.2015 19:40:34

Lali:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte některá z vás zkušenost s votočvohoz? Jedna holčina má zájem o šaty co jsem tam dala ale přesně nevím, jak obchod funguje...

19.9.2015 21:22:24

Mia:

Fb: Miriam Sedlarova @: Miriam.Sedlarova@email.cz Predstavim si vlasy, nevim proc

7.8.2015 14:47:31

Káčes:

Moc děkujeme za pochvalu, hodně to potěší

7.8.2015 14:38:30

MRS.Fabulous:

Chtěla bych pogratulovat adminkám/webmasterovi protože i přesto že minulý vzhled blogu se mi líbil, tenhle je určitě lepší!! líbí se mi jak jste rozdělili články, hledání pak bude určitě jednodušší Jsem zvědavá čím nás překvapíte příští rok D

7.7.2015 12:21:22

Verůn:

Ahoj Bell, zkoušela jsem ho a byl fajn. Pokud netrpíš nějakým hodně závažným typem, tak by Ti to mohlo pomoct .

2.7.2015 18:49:39

Bell:

Ahoj, už jste zkoušeli ten odvar z bobkového listu na akné? Moc by mě to zajímal

2.3.2015 20:18:37

ell:

Barča: zkus vinted

1.3.2015 21:51:45

Barča:

ahojky, chcem sa spýtať na nejakú stránku s predajom a výmenov oblečenia,triedila som šatník, poznáte niekto nejakú dobrú prosím? )

14.2.2015 19:57:05

leniehrenbergerova:

Ahojky nevíte někdo co na spálené vlasy po žehličcke kromě ostříhání ?

12.2.2015 23:21:20

PáJinkaa:

Skvělá stránka! aji na Fb

12.2.2015 14:23:34

S.:

Baša: Jedině zajít ke kosmetičce, ona tě jich zbaví. Chodit pravidelně

11.2.2015 21:41:55

Baša:

Jú ozaj, nemali by ste nejaký tip na čierne bodky v oblasti nosa?

4.2.2015 09:18:02

Verůn:

Slečny, co nejdříve se budu snažit na všechny Vaše dotazy odpovědět . Odpověď najdete zde nebo na Facebookové stránce .

2.2.2015 17:41:51

Domuše:

Ahojte holkyneznáte nějakej trik nebo nějakej krém nebo prostě cokoliv na kruhy pod očima?Ráno když se probudím tak to vypadá hrozně i když jsem dostatečně vyspaná předem díky

2.2.2015 12:37:50

Pharme564:

Very nice site!

31.1.2015 12:44:07

Johne399:

I really like your writing style, fantastic information, thanks for putting up bbfkdegecgba

29.1.2015 13:21:22

Luce:

Ahoj, nemohl by mi někdo poradit co mám dělat s vlasy? Po umytí je mám hezky kudrnaté, ale přes noc se mně vždy zvláštně přeleží, že je musím okamžitě stáhnout aby se mně nikdo nelekl

29.1.2015 00:04:36

Baša:

Zdravím! Mňa by celkom potešili články/motivačné fotky od adminky(niek?) ktorá sa venuje zdravému živ. štýlu. Inak vám všetkým držím palce a prajem krásny deň xx

25.1.2015 20:23:05

Peeta:

Prosím cokoliv na objem vlasů! Hlavně aby to fungovalo

11.1.2015 12:34:30

Káčes:

Ahoj Šárko, podívej se do rubriky Články, je tam celý seznam

10.1.2015 19:57:02

Sarka*16:

Holky neznáte nějakou komedii nebo romantickej film teď na večer?

10.1.2015 14:55:35

Lucy:

Ano..přesně černý tečky to je to co mě trápí )

7.1.2015 17:20:18

Peeta:

To taky no

7.1.2015 17:13:38

Dagmárek:

Hej Peeto.. Spíš na černý tečky

6.1.2015 20:08:38

Peeta:

Ahoj holky, mohly by jste mi poradit něco na mastnou pleť? Děkuju

4.1.2015 15:04:38

Dagmárek:

Děkuji Lucy, píšu ti zprávu

3.1.2015 18:46:20

Lucy:

přeju hodně štěstí se sciama ...já je dělala minulej rok a můžeš mi prosím poradit nějaky protahovaní ....na provaz a roštěp ??

3.1.2015 16:49:45

Verůn:

Tak to hodně štěstí, hlavně s těmi SCIO testy .

3.1.2015 16:10:04

Dagmárek:

Že se naučím provaz i na druhou nohu a roštěp A taky, že si začnu zkoušet SCIA abych udělala příjmačky

3.1.2015 14:35:15

Verůn:

Vítej u nás, Minnie .

3.1.2015 14:33:49

Minnie:

Ahoj

2.1.2015 20:19:53

Verůn:

Jůů, už i Dagmarka tu je :3. A copak sis dala?

2.1.2015 20:05:18

Dagmárek:

Jojo dala Celkem dost, tak se uvidí

2.1.2015 19:16:47

Verůn:

Tak co, slečny? Daly jste si nějaké novoroční předsevzetí?

2.1.2015 18:30:35

Peťula:

Ahojky

2.1.2015 15:45:27

Anne:

Lúca: Ďakujem ti...

2.1.2015 15:43:03

Lůca:

Anne: tady máš odkaz : http://www.inhair.cz/salerm-biokera/957-salerm-biokera-sampon-proti-mastnym-vlasum-8420282032773.html

2.1.2015 15:42:23

Lůca:

Anne: kamarádka mi vyprávěla o tomto Salerm Biokera,ale stoji asi 400,- nebo to zkus přírodní cestou

2.1.2015 15:36:54

Anne:

Neviete niekto nejaký šampón alebo balzam, proste hocičo na mastné vlasy? Vopred ďakujem...

2.1.2015 15:35:57

Lůca:

Kajo: Já na suché vlasy a suchou pokožku dělám toto: Tři lžíce panenského oleje rozmícháme či rozmixujeme s jedním žloutkem vlastně na jakousi domácí majonézu. Pak přidáme pár kapek citronu či jablečného octa. Rozmícháme, naneseme na vlasy, zabalíme do fólie a nakonec do ručníku. Vydržíme tak dlouho, jak to jen bude možné. Poté obklad pořádně opláchneme a umyjeme si vlasy.

1.1.2015 23:46:18

véčko :

Káča já už chápu proč nechodis skoro ven

1.1.2015 23:44:25

kaja:

ahojte dievcence co mi odporucate na suche vlasy?

1.1.2015 22:20:23

Anne:

Krásny Nový rok Vám prajem...

1.1.2015 21:58:34

Maťi:

Ahojte, Šťastný Nový rok želám

1.1.2015 20:33:36

Amichaela:

Zdravím jak se máte slečny? je super že je i stránka Jak jste užily Silvestra?

1.1.2015 14:59:08

Nessa :

Všetko dobré do nového roku želám

Poslední aktivita

10.listopadu 11:34

Verůn

Nový článek

6.listopadu 18:35

Verůn

Nový článek

2.listopadu 16:05

Verůn

Nový článek

6.října 16:53

Verůn

Nový článek

29.září 10:59

Verůn

Nový článek

Registrace

Zapomenuté heslo