Kokosová péče o vlasy!

A tak jsem svým vláskům dopřála spoustu kokosu! Úplnou kokosovou kůru, kokosovou pohodu. A možná u ní i na chvíli zůstanu. Anebo možná také ne, protože budu chtít najít pro své vlásky tu nejvhodnější kombinaci. Kdo ví.

Když jsem se dostala k přírodním produktům, tak jsem byla tak moc šťastná. Tedy, pořád jsem šťastná . Konečně můžu naplno zkoušet to, co chci, a rozumím tomu. Můžu Vám předávat a ukazovat úžasné výrobky, které stojí za to. Jen se toho člověk nesmí bát. Přechod s konvenční kosmetiky na tu přírodní u mě nebyl nijak extra drastický, protože jsem už byla tak na půl cesty k ní, ale pro někoho to může být náročnější. Jakmile ale zjistíte, jaké nové výrobky, složky, suroviny Vám přírodní kosmetika nabízí, tak budete snad minimálně ohromeni jako já. A začneme hned s vlásky!

 

Kokosový šampon a kondicionér URTEKRAM

Šampon i kondicionér od URTEKRAMu jsem si zkrátka zamilovala! A to nejen kvůli úžasné kokosové vůni, ale i kvůli složení a skvělým účinkům na vlasy. V šamponu jsou mimo kokosové výtažky i výtažky ze sedmikrásky a mořských řas. Ani jeden z výrobků neobsahuje SLS, SLES (vysušující a dráždivé látky), parabeny, silikony a syntetické parfemace. Pěnící schopnost šamponu je založená na kokosulfátu a dalších jemných mycích složkách. Bez pěny to totiž zatím prostě nedávám! Kondicionér má navíc ještě aloe vera extrakt.

Jak už jsem psala, bez pěny se neobejdu, takže šampon pění! První mytí bylo pro mě takové zajímavé, jelikož mi vlasy nešly po umytí rozčesat, ale druhé mytí už bylo úplně v pohodě (možná jsem ho jen špatně vymyla ). Všimla jsem si, že vlasy se mi v tu dobu začaly více mastit, ale jak jsem zjistila, tak je to pouze přirozená očista pokožky a vlasů od chemických přísad, které se běžně nachází v konvenční kosmetice. A proto se neděste, pokud i Vám se začnou více mastit! Zase se vše krásně srovná nebo bude dokonce lepší. A o vůni ani nemluvím! A co týče kondicionéru.. abych pravdu řekla, nikdy jsem neměla tak hebké vlasy. A ještě po ostříhání zničených a roztřepených konečků je to prostě žůžo labůžo .

Šampon a další informace o něm najdete ZDE a o kondicionéru ZDE.

 

Kokosový stylingový a ochranný sprej na vlasy DESERT ESSENCE

Nikdy jsem nepoužívala jinou ochranu před žehlením než oleje, hlavně ten kokosový. Ale už jsem chtěla tak dlouho nějaký přípravek zkusit, hlavně nejen kvůli žehlení, ale častému fénování vlasů. Bez fénování se zkrátka neobjedu. Tudíž jsem si svou kokosovou péči doplnila i o ochranný sprej od Desert Essence. Jeho cena byla trochu vyšší, ale myslím si, že mi vydrží aspoň rok a to jsem se rozdělila i se sestrou. Přípravek by měl hydratovat vlasy a obnovovat jejich zdravý lesk. Zanechávat vlasy hladké, jemné a zdravé – s čímž absolutně souhlasím! Společně s kondicionérem je to úžasná kombinace. Opět neobsahuje SLS, silikony, parabeny a umělá aromata. U toho aroma zůstanu, protože je takové jiné.. Pěkné, kokosové, ale voní mi tak jinak jak zmiňovaný šampon a kondicionér. A když toho nastříkám víc, tak se kolikrát zakuckám . Jinak ke spreji nemám žádnou další výhradu! Abych ještě nezapomněla, pro některé z Vás, všechny tři produkty jsou veganské.

Více informací o kokosovém spreji naleznete ZDE.

A čím jiným bych to měla zakončit než nejskvělejším kokosovým olejem na konečky! To je u mě prostě klasika! 

 

Klady:

  • přírodní
  • krásně voní
  • oslňující výsledek

Zápory:

  • někomu by mohla vadit cena výrobků

10/10

Profilový obrázek autorky článku

Tento produkt pro Vás zhodnotila Verůn.

Recenze byla zveřejněna dne 16.10.2017.

Naposledy byla recenze upravena dne 28.10.2017.

Komentáře

Tuto recenzi zatím nikdo neokomentoval. Buď první!

Můj komentář:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášené uživatelky.

Facebook

Instagram

Nejčtenější

01 DIY - Sklenička plná lásky aneb "Miluji Tě protože..."
02 Šup s vlásky do drdolu!
03 Antibakteriální čistící pěna SEBAMED
04 Pět jednoduchých účesů na ples
05 Half up half down hairstyles

Chatbox

26.7.2016 10:39:14

Verůn:

Péťo, já jsem trošku mimo tyto věci jako jsou depilační krémy, voskové pásky a tak, ale třeba se Ti ozve jiná adminka .

22.7.2016 12:29:53

Péťa:

Ahoj, měla bych dotaz ohledně holení. Doporučíte mi nějaké produkty, např. depilační krémy od Veet nebo nějaké voskové pásky? Jednou je měla moje sestra, ale vůbec nefungovaly prý. (Balea). Bylo by fajn takové téma, díky)

28.2.2016 12:31:06

janika:

super

28.10.2015 10:36:29

Verůn:

Ahoj Lali, napiš mi když tak do zpráv sem nebo na stránku . Také jsem tam prodávala maturitní šaty .

11.10.2015 19:40:34

Lali:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte některá z vás zkušenost s votočvohoz? Jedna holčina má zájem o šaty co jsem tam dala ale přesně nevím, jak obchod funguje...

19.9.2015 21:22:24

Mia:

Fb: Miriam Sedlarova @: Miriam.Sedlarova@email.cz Predstavim si vlasy, nevim proc

7.8.2015 14:47:31

Káčes:

Moc děkujeme za pochvalu, hodně to potěší

7.8.2015 14:38:30

MRS.Fabulous:

Chtěla bych pogratulovat adminkám/webmasterovi protože i přesto že minulý vzhled blogu se mi líbil, tenhle je určitě lepší!! líbí se mi jak jste rozdělili články, hledání pak bude určitě jednodušší Jsem zvědavá čím nás překvapíte příští rok D

7.7.2015 12:21:22

Verůn:

Ahoj Bell, zkoušela jsem ho a byl fajn. Pokud netrpíš nějakým hodně závažným typem, tak by Ti to mohlo pomoct .

2.7.2015 18:49:39

Bell:

Ahoj, už jste zkoušeli ten odvar z bobkového listu na akné? Moc by mě to zajímal

2.3.2015 20:18:37

ell:

Barča: zkus vinted

1.3.2015 21:51:45

Barča:

ahojky, chcem sa spýtať na nejakú stránku s predajom a výmenov oblečenia,triedila som šatník, poznáte niekto nejakú dobrú prosím? )

14.2.2015 19:57:05

leniehrenbergerova:

Ahojky nevíte někdo co na spálené vlasy po žehličcke kromě ostříhání ?

12.2.2015 23:21:20

PáJinkaa:

Skvělá stránka! aji na Fb

12.2.2015 14:23:34

S.:

Baša: Jedině zajít ke kosmetičce, ona tě jich zbaví. Chodit pravidelně

11.2.2015 21:41:55

Baša:

Jú ozaj, nemali by ste nejaký tip na čierne bodky v oblasti nosa?

4.2.2015 09:18:02

Verůn:

Slečny, co nejdříve se budu snažit na všechny Vaše dotazy odpovědět . Odpověď najdete zde nebo na Facebookové stránce .

2.2.2015 17:41:51

Domuše:

Ahojte holkyneznáte nějakej trik nebo nějakej krém nebo prostě cokoliv na kruhy pod očima?Ráno když se probudím tak to vypadá hrozně i když jsem dostatečně vyspaná předem díky

2.2.2015 12:37:50

Pharme564:

Very nice site!

31.1.2015 12:44:07

Johne399:

I really like your writing style, fantastic information, thanks for putting up bbfkdegecgba

29.1.2015 13:21:22

Luce:

Ahoj, nemohl by mi někdo poradit co mám dělat s vlasy? Po umytí je mám hezky kudrnaté, ale přes noc se mně vždy zvláštně přeleží, že je musím okamžitě stáhnout aby se mně nikdo nelekl

29.1.2015 00:04:36

Baša:

Zdravím! Mňa by celkom potešili články/motivačné fotky od adminky(niek?) ktorá sa venuje zdravému živ. štýlu. Inak vám všetkým držím palce a prajem krásny deň xx

25.1.2015 20:23:05

Peeta:

Prosím cokoliv na objem vlasů! Hlavně aby to fungovalo

11.1.2015 12:34:30

Káčes:

Ahoj Šárko, podívej se do rubriky Články, je tam celý seznam

10.1.2015 19:57:02

Sarka*16:

Holky neznáte nějakou komedii nebo romantickej film teď na večer?

10.1.2015 14:55:35

Lucy:

Ano..přesně černý tečky to je to co mě trápí )

7.1.2015 17:20:18

Peeta:

To taky no

7.1.2015 17:13:38

Dagmárek:

Hej Peeto.. Spíš na černý tečky

6.1.2015 20:08:38

Peeta:

Ahoj holky, mohly by jste mi poradit něco na mastnou pleť? Děkuju

4.1.2015 15:04:38

Dagmárek:

Děkuji Lucy, píšu ti zprávu

3.1.2015 18:46:20

Lucy:

přeju hodně štěstí se sciama ...já je dělala minulej rok a můžeš mi prosím poradit nějaky protahovaní ....na provaz a roštěp ??

3.1.2015 16:49:45

Verůn:

Tak to hodně štěstí, hlavně s těmi SCIO testy .

3.1.2015 16:10:04

Dagmárek:

Že se naučím provaz i na druhou nohu a roštěp A taky, že si začnu zkoušet SCIA abych udělala příjmačky

3.1.2015 14:35:15

Verůn:

Vítej u nás, Minnie .

3.1.2015 14:33:49

Minnie:

Ahoj

2.1.2015 20:19:53

Verůn:

Jůů, už i Dagmarka tu je :3. A copak sis dala?

2.1.2015 20:05:18

Dagmárek:

Jojo dala Celkem dost, tak se uvidí

2.1.2015 19:16:47

Verůn:

Tak co, slečny? Daly jste si nějaké novoroční předsevzetí?

2.1.2015 18:30:35

Peťula:

Ahojky

2.1.2015 15:45:27

Anne:

Lúca: Ďakujem ti...

2.1.2015 15:43:03

Lůca:

Anne: tady máš odkaz : http://www.inhair.cz/salerm-biokera/957-salerm-biokera-sampon-proti-mastnym-vlasum-8420282032773.html

2.1.2015 15:42:23

Lůca:

Anne: kamarádka mi vyprávěla o tomto Salerm Biokera,ale stoji asi 400,- nebo to zkus přírodní cestou

2.1.2015 15:36:54

Anne:

Neviete niekto nejaký šampón alebo balzam, proste hocičo na mastné vlasy? Vopred ďakujem...

2.1.2015 15:35:57

Lůca:

Kajo: Já na suché vlasy a suchou pokožku dělám toto: Tři lžíce panenského oleje rozmícháme či rozmixujeme s jedním žloutkem vlastně na jakousi domácí majonézu. Pak přidáme pár kapek citronu či jablečného octa. Rozmícháme, naneseme na vlasy, zabalíme do fólie a nakonec do ručníku. Vydržíme tak dlouho, jak to jen bude možné. Poté obklad pořádně opláchneme a umyjeme si vlasy.

1.1.2015 23:46:18

véčko :

Káča já už chápu proč nechodis skoro ven

1.1.2015 23:44:25

kaja:

ahojte dievcence co mi odporucate na suche vlasy?

1.1.2015 22:20:23

Anne:

Krásny Nový rok Vám prajem...

1.1.2015 21:58:34

Maťi:

Ahojte, Šťastný Nový rok želám

1.1.2015 20:33:36

Amichaela:

Zdravím jak se máte slečny? je super že je i stránka Jak jste užily Silvestra?

1.1.2015 14:59:08

Nessa :

Všetko dobré do nového roku želám

Poslední aktivita

10.listopadu 11:34

Verůn

Nový článek

6.listopadu 18:35

Verůn

Nový článek

2.listopadu 16:05

Verůn

Nový článek

6.října 16:53

Verůn

Nový článek

29.září 10:59

Verůn

Nový článek

Registrace

Zapomenuté heslo