Pleťová maska ze zeleného jílu ARGILTUBO

Spousta z Vás viděla ten "úžasný" boomerang na Instagramu, jak olíbávám nějakou velkou tubu a na obličeji mám nějaké bahno. Ano, tato maska opravdu připomíná bahno, ale neee jen tak ledajaké. Je to bahno kouzelné . Ale už vážně.. Maska se zeleným jílem je od velmi kvalitní přírodní značky Argital. Tato značka existuje už několik desetiletí a většina výrobků je založená právě na zeleném jílu, který má častokrát blahodárné účinky na pleť. Tato značka má řadu certifikátů jako třeba BDIH nebo Demeter. Tyto certifikáty jsou velmi přísné a zaručují kvalitu. To ve zkratce k Argitalu a zmiňuji to z toho důvodu, že od této značky zkouším další výborné věci, o kterých se Vám v některé pozdější recenzi určitě zmíním. 

Masku jsem chtěla vyzkoušet z toho důvodu, že byla velmi chválená zákazníky zejména na mastnou, problematickou pleť. Pomáhá při většině kožních onemocnění a ekzémech. Zklidňuje celou pleť, krásně ji vyhladí, snaží se bojovat a zesvětlovat jizvičky. Navíc pleť dezinfikuje a napomáhá při hojení drobných ranek. Jak už jsem psala, tak hlavní složkou je zelený jíl, který pokožku důkladně do hloubky čistí a pokožku celkově posiluje. Dále obsažený měsíček lékařský vykazuje značné protizánětlivé schopnosti a pleť zklidňuje, léčí a hojí. Stejně tak zklidňuje i v masce přítomný levandulový olejíček. Vedle toho levandulového se zde vysktuje i brutnákový olej, který pomáhá při léčbě problematické pleti. Olej obecně vyživuje a udržuje tu správnou vlhkost. Snižuje zarudnutí a podráždění pleti. 

Masku nemusíte používat pouze na obličej, ale klidně i na celé tělo (zejména pak na dekolt, hrudník, záda a podobně). Všechny partie těla zkrátka dokonale čistí a co nejvíce se snaží bojovat s kožními problémy v podobě pupínků a jizviček po nich. Co se týče balení, tak se dá koupit menší balení za pár desítek korun a pak velká 250 ml tuba, která se dá pořídit kolem 300 Kč. Chvíli po této masce jsem začala používat i jejich naprosto úžasný echinaceový krém, tak jsem zvědavá, co tato kombinace na mé pleti vykouzlí.

Každopádně ručím za kvalitu této značky!

Zdroj obrázku: www.kalisek.cz

Klady:

  • vyhlazení pleti
  • boj proti akné a ekzémům
  • výborná značka
  • opravdu dlouho vydrží

Zápory:

  • pro mě neznámé

10/10

Profilový obrázek autorky článku

Tento produkt pro Vás zhodnotila Verůn.

Recenze byla zveřejněna dne 19.04.2018.

Naposledy byla recenze upravena dne 19.04.2018.

Komentáře

Tuto recenzi zatím nikdo neokomentoval. Buď první!

Můj komentář:

Komentáře mohou přidávat pouze přihlášené uživatelky.

Facebook

Instagram

Nejčtenější

01 DIY - Sklenička plná lásky aneb "Miluji Tě protože..."
02 Šup s vlásky do drdolu!
03 Antibakteriální čistící pěna SEBAMED
04 Pět jednoduchých účesů na ples
05 Lehké účesy do školy

Chatbox

26.7.2016 10:39:14

Verůn:

Péťo, já jsem trošku mimo tyto věci jako jsou depilační krémy, voskové pásky a tak, ale třeba se Ti ozve jiná adminka .

22.7.2016 12:29:53

Péťa:

Ahoj, měla bych dotaz ohledně holení. Doporučíte mi nějaké produkty, např. depilační krémy od Veet nebo nějaké voskové pásky? Jednou je měla moje sestra, ale vůbec nefungovaly prý. (Balea). Bylo by fajn takové téma, díky)

28.2.2016 12:31:06

janika:

super

28.10.2015 10:36:29

Verůn:

Ahoj Lali, napiš mi když tak do zpráv sem nebo na stránku . Také jsem tam prodávala maturitní šaty .

11.10.2015 19:40:34

Lali:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, máte některá z vás zkušenost s votočvohoz? Jedna holčina má zájem o šaty co jsem tam dala ale přesně nevím, jak obchod funguje...

19.9.2015 21:22:24

Mia:

Fb: Miriam Sedlarova @: Miriam.Sedlarova@email.cz Predstavim si vlasy, nevim proc

7.8.2015 14:47:31

Káčes:

Moc děkujeme za pochvalu, hodně to potěší

7.8.2015 14:38:30

MRS.Fabulous:

Chtěla bych pogratulovat adminkám/webmasterovi protože i přesto že minulý vzhled blogu se mi líbil, tenhle je určitě lepší!! líbí se mi jak jste rozdělili články, hledání pak bude určitě jednodušší Jsem zvědavá čím nás překvapíte příští rok D

7.7.2015 12:21:22

Verůn:

Ahoj Bell, zkoušela jsem ho a byl fajn. Pokud netrpíš nějakým hodně závažným typem, tak by Ti to mohlo pomoct .

2.7.2015 18:49:39

Bell:

Ahoj, už jste zkoušeli ten odvar z bobkového listu na akné? Moc by mě to zajímal

2.3.2015 20:18:37

ell:

Barča: zkus vinted

1.3.2015 21:51:45

Barča:

ahojky, chcem sa spýtať na nejakú stránku s predajom a výmenov oblečenia,triedila som šatník, poznáte niekto nejakú dobrú prosím? )

14.2.2015 19:57:05

leniehrenbergerova:

Ahojky nevíte někdo co na spálené vlasy po žehličcke kromě ostříhání ?

12.2.2015 23:21:20

PáJinkaa:

Skvělá stránka! aji na Fb

12.2.2015 14:23:34

S.:

Baša: Jedině zajít ke kosmetičce, ona tě jich zbaví. Chodit pravidelně

11.2.2015 21:41:55

Baša:

Jú ozaj, nemali by ste nejaký tip na čierne bodky v oblasti nosa?

4.2.2015 09:18:02

Verůn:

Slečny, co nejdříve se budu snažit na všechny Vaše dotazy odpovědět . Odpověď najdete zde nebo na Facebookové stránce .

2.2.2015 17:41:51

Domuše:

Ahojte holkyneznáte nějakej trik nebo nějakej krém nebo prostě cokoliv na kruhy pod očima?Ráno když se probudím tak to vypadá hrozně i když jsem dostatečně vyspaná předem díky

2.2.2015 12:37:50

Pharme564:

Very nice site!

31.1.2015 12:44:07

Johne399:

I really like your writing style, fantastic information, thanks for putting up bbfkdegecgba

29.1.2015 13:21:22

Luce:

Ahoj, nemohl by mi někdo poradit co mám dělat s vlasy? Po umytí je mám hezky kudrnaté, ale přes noc se mně vždy zvláštně přeleží, že je musím okamžitě stáhnout aby se mně nikdo nelekl

29.1.2015 00:04:36

Baša:

Zdravím! Mňa by celkom potešili články/motivačné fotky od adminky(niek?) ktorá sa venuje zdravému živ. štýlu. Inak vám všetkým držím palce a prajem krásny deň xx

25.1.2015 20:23:05

Peeta:

Prosím cokoliv na objem vlasů! Hlavně aby to fungovalo

11.1.2015 12:34:30

Káčes:

Ahoj Šárko, podívej se do rubriky Články, je tam celý seznam

10.1.2015 19:57:02

Sarka*16:

Holky neznáte nějakou komedii nebo romantickej film teď na večer?

10.1.2015 14:55:35

Lucy:

Ano..přesně černý tečky to je to co mě trápí )

7.1.2015 17:20:18

Peeta:

To taky no

7.1.2015 17:13:38

Dagmárek:

Hej Peeto.. Spíš na černý tečky

6.1.2015 20:08:38

Peeta:

Ahoj holky, mohly by jste mi poradit něco na mastnou pleť? Děkuju

4.1.2015 15:04:38

Dagmárek:

Děkuji Lucy, píšu ti zprávu

3.1.2015 18:46:20

Lucy:

přeju hodně štěstí se sciama ...já je dělala minulej rok a můžeš mi prosím poradit nějaky protahovaní ....na provaz a roštěp ??

3.1.2015 16:49:45

Verůn:

Tak to hodně štěstí, hlavně s těmi SCIO testy .

3.1.2015 16:10:04

Dagmárek:

Že se naučím provaz i na druhou nohu a roštěp A taky, že si začnu zkoušet SCIA abych udělala příjmačky

3.1.2015 14:35:15

Verůn:

Vítej u nás, Minnie .

3.1.2015 14:33:49

Minnie:

Ahoj

2.1.2015 20:19:53

Verůn:

Jůů, už i Dagmarka tu je :3. A copak sis dala?

2.1.2015 20:05:18

Dagmárek:

Jojo dala Celkem dost, tak se uvidí

2.1.2015 19:16:47

Verůn:

Tak co, slečny? Daly jste si nějaké novoroční předsevzetí?

2.1.2015 18:30:35

Peťula:

Ahojky

2.1.2015 15:45:27

Anne:

Lúca: Ďakujem ti...

2.1.2015 15:43:03

Lůca:

Anne: tady máš odkaz : http://www.inhair.cz/salerm-biokera/957-salerm-biokera-sampon-proti-mastnym-vlasum-8420282032773.html

2.1.2015 15:42:23

Lůca:

Anne: kamarádka mi vyprávěla o tomto Salerm Biokera,ale stoji asi 400,- nebo to zkus přírodní cestou

2.1.2015 15:36:54

Anne:

Neviete niekto nejaký šampón alebo balzam, proste hocičo na mastné vlasy? Vopred ďakujem...

2.1.2015 15:35:57

Lůca:

Kajo: Já na suché vlasy a suchou pokožku dělám toto: Tři lžíce panenského oleje rozmícháme či rozmixujeme s jedním žloutkem vlastně na jakousi domácí majonézu. Pak přidáme pár kapek citronu či jablečného octa. Rozmícháme, naneseme na vlasy, zabalíme do fólie a nakonec do ručníku. Vydržíme tak dlouho, jak to jen bude možné. Poté obklad pořádně opláchneme a umyjeme si vlasy.

1.1.2015 23:46:18

véčko :

Káča já už chápu proč nechodis skoro ven

1.1.2015 23:44:25

kaja:

ahojte dievcence co mi odporucate na suche vlasy?

1.1.2015 22:20:23

Anne:

Krásny Nový rok Vám prajem...

1.1.2015 21:58:34

Maťi:

Ahojte, Šťastný Nový rok želám

1.1.2015 20:33:36

Amichaela:

Zdravím jak se máte slečny? je super že je i stránka Jak jste užily Silvestra?

1.1.2015 14:59:08

Nessa :

Všetko dobré do nového roku želám

Poslední aktivita

19.dubna 17:01

Verůn

Nová recenze

19.února 12:12

Verůn

Nový článek

5.února 14:15

Verůn

Nový článek

3.února 14:56

Káčes

Nový recept

30.ledna 21:21

Káčes

Nový článek

Registrace

Zapomenuté heslo